top of page

- Forhåbningen er top 10, måske bedre


Der er ingen tvivl om talentet hos Niclas Haagensen, og selvom der har været lidt uheld til ham i år, så kigger han fremad med forhåbning om forbedring. Vi fik en snak med ham, om hvordan fremtiden ser ud i 2017.

Nicklas Haagensen: "Til næste år skal jeg køre for Mikael Andersen, MA-Engines og AMX Racing, og det bliver så stadigvæk på KTM. Min kalender lyder indtil videre på A-DM, selvfølgelig, og så også nogle enkelte afdelinger af ADAC MX Masters, som det lige kommer til at passe. Min målsætning og forhåbning for DM til næste sæson, ligger på at komme op i top 10, for det er der jeg føler at jeg hører hjemme. Måske kan jeg komme længere op og snuse, hvis alt går godt og som det skal! Til ADAC er målsætningen i første omgang at kvale' ind, få en masse erfaringer og lidt hår på brystet, og så måske komme hjem med lidt point, hvis alt klapper på dagen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page