top of page

Bendix med blåt skær i 2017


Mikkel Bendix er en af dem der altid arbejder hårdt, og efter flere gode præstationer i år - specielt i Tyskland - så er han ved at gøre klar til 2017. Det ville vi gerne høre mere om, så vi fik ham til at løfte lidt af sløret for den kommende sæson, der byder på et farveskift.

Mikkel Bendix: "2017 bliver på Yamaha YZF 450, for KS-Motor/Yamaha Skandinavien, med Dalsgaard Pavilloner A/S som hovedsponsor. Min plan for 2017 er at jeg på dansk grund skal deltage i DM-A serien, plus diverse andre sjove og spændende løb. Desuden vil jeg gerne prøve kræfter med udlandet, og der er valget faldet på ADAC MX Masters, samt nogle andre løb der passer ind i kalenderen, i henholdsvis Tyskland og Holland, hvis økonomien tillader.

- Dette har jeg valgt at gøre nu, fordi at jeg til februar er færdig med at læse. Det betyder at jeg vil have mulighed for at have en bedre økonomi, til at opnå de mål jeg har sat mig, samt at jeg gerne vil hæve mit nuværende niveau. I Tyskland har jeg været så heldig at rende ind i nogle rare mennesker, der driver teamet SHR-Motorsport, så al kørsel i Tyskland kommer til at foregå for dem, hvilket jeg glæder mig meget til at prøve af. For at blive klar til 2017 har jeg som tidligere år, sørget for at få noget ud at mine træningspas i vores lokale træningscenter og de andre former for træning. Det der er lavet om på til i år, er at have fokus på, at jeg får mindst lige så meget ud af mine træningspas, når jeg sidder på motorcyklen. Til det har jeg på nuværende tidspunkt, allieret mig med en god mand ved navn Hans Jørgen, som kan følge mig til træning og diverse løb i ind- og udland, hvis hans kalender tillader det, så vi sammen med hele mit team, kan få snebolden til at rulle og blive større, større og større gennem hele sæsonen. Gerne så stor som muligt, inden sæsonstart.

Jeg ser meget frem til at komme igang med 2017 - hvor mine forventninger er at hæve mit niveau og være med i den ende hvor der bliver kørt race. Det er jo derfor vi gør det her og det der får os til at smile hele vejen hjem! Til sidst vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke dem der har hjulpet mig hertil og dem der skal hjælpe mig videre: Dalsgaard Pavilloner A/S, Pieter Mouritsen A/S, Kolding Lokalsyn, Hørup VVS, Højen VVS, HETEK, KS-MOTOR, Yamaha Scandinavian, MA-Engines v. Mikael Andersen, One O One Print, SHR-Motorsport, FysioCenter - Vejle, HJ Jensen, Chr. Lyngvig, Fam. Schmidt, Fam. Pedersen & selvfølgelig min familie, der altid er der for mig."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page