top of page

Lucas Ankjær arbejder videre


Lucas Ankjær vandt sit B-DM i MX1 i 2015, og har i år holdt sit fulde indtog i A-klassen, med både held og uheld til følge. Men det har givet hår på brystet, og den unge nordsjællænder kigger nu frem imod den kommende sæson, med en plan for øje. Vi fik et indblik i den plan fra ham.

Lucas Ankjær: "Næste år er jeg igen at finde på en JØ/ARTS Honda 250'er til A-DM, og så er 450'eren - igen - ikke pakket særlig langt væk, så den vil selvfølgelig blive luftet tit, og få et par løb i hjulene! Lige nu er det i tankerne, at prøve kræfter med det svenske, men det er dog ikke helt sikkert om det bliver til noget endnu, og om det bliver på en 450'er eller en 250'er, er heller ikke sikkert endnu. Lige nu går tiden med at få kørt en masse timer ind i kroppen. Der er ikke blevet gjort så meget anderledes end alle de andre år. Jeg har styrketrænet, cyklet og løbet, som jeg plejer og så selvfølgelig kørt så meget på cyklen som tiden og vejret har tilladt. En top 10 ville selvfølgelig være meget rart, men jeg har ikke de store forhåbninger. Det er stadig et hårdt felt, men jeg lægger dog intet pres på mine egne skuldre og det gør menneskerne bag mig heller ikke. Jeg håber at 2017 kommer til at gå rigtig godt, for jeg føler selv at jeg har forberedt mig godt og at jeg har de rigtige mennesker bag mig. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle mine sponsorer. Pearly, Kleemann, Osetbikes, JØ Arts, JKJ MX Schools, PSE-Parts og endnu større tak til min familie og venner som altid er bag mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page