top of page

Frederik O en klasse ned


Efter en sølvmedalje til B-DM i 2015, så har Frederik Olsen været stabil til A-DM i år, og det er med det samme mønster, at han nu forbereder sig til 2017. Sammensætningen bliver det samme, men han rykker dog en klasse ned til den kommende sæson, og skal tage kampen op i MX2. Her er hans egne ord.

Frederik Olsen: "Til næste år bliver det igen for GG-Teknik, og igen på en fin grøn maskine fra Kawasaki, men den store forskel fra i år, bliver at jeg skal køre på en 250'er. Jeg har ikke kørt så meget her i vinter indtil videre, men jeg er så småt startet på den nye racer. Planen for næste år, er at køre et fuldt DM-A og de løb der nu skulle være på Sjælland, som kalenderen lige tillader. Jeg glæder mig meget til sæsonen, da det bliver noget nyt for mig på den "lille" maskine. Jeg har ikke rigtig nogle forventninger om placeringer endnu, så det må tiden lidt vise. Jeg vil selvfølgelig gerne takke de folk som står bag mig og bakker op om mig. Det jeg sindssygt glad og taknemmelig for!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page