top of page

Ny teamsatsning for Wulff


Simon Wulff tager hul på sin 14. sæson i AMX1-klassen, men det betyder ikke at #23 på nogen måde er færdig. Her til 2017 annoncerer han nemlig en helt ny teamstruktur, som gerne skulle hjælpe ham tilbage hvor det er rigtig sjovt. Vi har fået en snak med ham.

Simon Wulff: "Sidste sæson var ikke nogen speciel succes. Et par dumme heat, i form af blandt andet styrt og en tabt udstødning, gav mig en samlet niendeplads. Langt fra hvor jeg gerne vil være, men det bliver der forhåbentligt rettet op på i år! Denne sæson byder på lidt ændringer i mit program. Jeg har indgået aftale med RGS Suzuki Mens-wear.dk, hvilket gerne skulle give mig noget mere tid til træning og tid på cyklen, eftersom Rune (RGS) har tilbudt sin assistance, som mekaniker for mig. Derudover bliver det med Öhlins-affjedring fra HK Racing aka Hans Munk, som igen i år kommer til alt stå for alt hvad der har med affjedring at gøre. Hvad angår tøj og produkter, er det sidste ved at falde i hak på nuværende tidspunkt, dog ved vi, at det bliver i samarbejde med drengene fra EasyMX i Hobro. Igen i år stiller jeg til start til hele DM-A serien, hvilket også bliver min 14. sæson i A-MX1. Endvidere har jeg planer om at stille til start i de første afdelinger af det hollandske mesterskab, samt udvalgte svenske. Lige nu går tiden egentlig bare med en masse træning, og al den kørsel på cyklen jeg overhovedet kan komme til. Næste projekt i kalenderen, bliver Herning Supercross, som jeg igen i år glæder mig rigtig meget til at deltage i!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page