top of page

RACE4HEARTS


Skal du til Herning Supercross? Og vil du gerne støtte et rigtig godt formål? Så skal du skynde dig omkring RACE4HEARTS-standen, hvor du kan være med til at støtte Børnehjertefonden, ved køb af et armbånd.

RACE4HEARTS er et nyt støtteprojekt, som er stablet på benene for at samle penge ind til børnehjertefonden. I forbindelse med Yamaha SuperCross & Freestyle show 2017 lancerer RACE4HEARTS deres nye super seje armbånd. Ved at købe et armbånd støtter DU en god sag og kan samtidig vise omverdenen, at du ikke kun har benzin i blodet - men også hjertet på rette sted. Kig forbi RAce4HEARTS stand (find standen på udstillerlisten side 35), her kan du købe armbåndet. Armbåndet koster KUN Kr. 40,00. Armbåndet fås til både børn og voksne. Alt overskud fra salget går ubeskåret til Børnehjertefonden. Vi håber, så mange som muligt bakker op omkring den gode sag!

Fredrik Rahn Stampe #74 deltager i dette års KTM SX Kids cup 2017. Ideen til Race4Hearts tager udgangspunkt i hans historie: Den unge motocrosskører kommer med stor fart ind imod svinget og lægger crosseren så langt ned rundt i kurven, at den næsten står vandret. Han giver den lille motorcykel gas, så han og crosseren nærmest bliver slynget ud gennem svinget og videre ned af banen. Drengen på crosseren hedder Frederik Rahn Stampe, han er 8 år og har kørt motocross i 3 år. Cross er en sport, der kræver mod, motorik, overblik, teknik ,og fysisk kræves der en stor mængde råstyrke og udholdenhed – trods dette og sin medfødte hjertefejl giver Frederik den gas på hans lille maskine. Frederik mærker i det daglige heldigvis ikke, at hans hjertes aortaklap ser anderledes ud end andre børns, og han tænker heller ikke over det. Han er bare en glad dreng, der er vild med sin sport. Set udefra virker motocross umiddelbart som en sport, der udelukkende fokuserer på individet. På den enkelte kører, der egoistisk kører efter sejren. Men dem som har sporten tæt inde på livet ved, at det ligger motocrosskørere og folkene bag dem hjertet nært at hjælpe hinanden, og ingen klarer sig godt i sporten uden masser af hjælp. Frederiks forældre Jane og Martin Stampe er taknemmelige for, at Frederik på trods af den lille fejl ved sit hjerte er en sund og stærk dreng. De ved dog, hvordan det er at få beskeden fra lægerne om, at der måske er noget alvorligt galt med ens barn og har haft den usikkerhed det giver helt tæt på kroppen. Derfor vil de med udgangspunkt i Frederiks historie og denne fantastiske sport forsøge at hjælpe andre børn med hjerteproblemer og deres forældre. Vi håber, at så mange som muligt vil kigge forbi deres stand og støtte op omkring et godt projekt.

Du kan også kigge på hjemmesiden www.race4hearts.com, hvor du kan få fat i armbånd, hvis du ikke skal rundt Herning. Giv gas!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page