top of page

PSE-Parts DM Motocross serien livestreames på DR


Ingen kan være i tvivl om, at det danske Motocross flagskib - PSE-Parts DM Motocross serien – har haft vokseværk igennem de senere år, og i 2017 tages der endnu et vigtigt skridt i udviklingen af serien, da der er indgået en aftale med Danmarks Radio.

Helt konkret er der indgået en aftale med Danmarks Radio om, at samtlige afdelinger af PSE-Parts DM Motocross serien livestreames på DR.dk.

Det har længe været et mål, at få live TV dækning af den bedste danske serie, og efter et par år med reportager samt studieshows på henholdsvis kanalsport og TV3 Sport, er det nu lykkedes at få en aftale om komplet live-dækning i hus.

Helt konkret bliver det alle MX1 og MX2 heat samt andet 125cc heat på dagen, der livestreames på DR.dk.

Vi kan uden tøven kalde det en milepæl for PSE-Parts DM Motocross serien, og for dansk motocross i det hele taget. Livedækning af den bedste danske serie er noget der har været arbejdet hen imod igennem en længere årrække, så det er dejligt at det nu er lykkedes. Nu er opgaven at sørge for, at det bliver en succes med høje seertal.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page