top of page

Jepsen klar til MX1


Emil Jepsen havde en sæson plaget af en skade i 2016, men efter at have restitueret, er han klar med en plan for 2017. Det bliver i samme omgivelser, men dog i en ny klasse, som han selv fortæller lidt mere om her.

Emil Jepsen: "2016 var et langt år for mit vedkommende. Jeg startede ud med at slå skulderen af led, og den kæmpede jeg sådan set med til slutningen af sæsonen. Jeg kæmpede mig dog ind i top 10 i A-DM, hvilket var langt fra hvad jeg havde håbet, men skaderne taget i betragtning, var det dog acceptabelt. Til 2017 har jeg valgt at fortsætte på Husqvarna for Sjøholm MC, da jeg har været rigtig glad for det samarbejde vi har haft, og jeg håber på at kunne forsætte det gode samarbejde i 2017. Der skal dog ske lidt ændringer til 2017, da jeg har valgt at skifte til en 450'er og dermed MX1, hvilket jeg glæder mig rigtig meget, til da jeg føler at min kørestil passer bedre til 450eren. Den har lidt mere overskud og passer bedre til min størrelse. Til slut vil jeg gerne benytte mig af muligheden, til at sige tak til SOS Racing Parts, som har hjulpet mig med det bedste klister og de bedste fælge i branchen, og til Kim og Charlotte fra Sjøholm MC, som har været meget behjælpelige gennem hele sæsonen."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page