top of page

Gammel hund, nye tricks


Kristoffer Rasmussen har elsket motocross i en menneskealder, og har desuden været vidt omkring på de to hjul. Udover at have huseret i OB-klasserne de seneste par år, så tæller CV'et også en titel som dansk mester i enduro, en kørepause på ti år og flere mesterskaber i mini-klasserne. Og nu er turen så kommet til at tage kampen op med de unge, når det går løs til DM i Randers - tyve år efter han sidst holdt på bommen ved et A-DM. Her er hvad Kristoffer selv siger, om sin beslutning om at tage kampen op på højeste niveau.

Kristoffer Rasmussen: "Tiden er knap til at holde formen og træningen ved lige, når man driver virksomheder, ved siden af så hård en motorsport. Men jeg elsker stadig det der motocross! Jeg blev Danmarksmester i 80cc i og blev A-kører i 1997. En skade sendte mig så efterfølgende ud, men jeg kom tilbage og huserede i 4-taktsklassen i nogle år, inden jeg stoppede helt fra 2000 til 2010. Jeg startede op igen, og vandt Enduro A i 2011-2012. Siden har den stået på Enduro DM, og pokaler på de kanter, inden jeg startede den første indendørs motocrosshal på Sjælland, som jeg bruges til et væld af forskellige ting. Træning, unge der vil prøve eller starte til motocross, samt afholdelse af firma- og polterabendevents.

Jeg tænker egentlig at i år skal være lidt hyggecross, hvor jeg vil være lidt med alle vegne. Så jeg glæder mig til at køre med alle de yngre drenge i A MX2 i Randers. Selvom det i år er 20 år siden, jeg sidst holdt bag i bommen til et A-DM. Tiden er som sagt lidt knap til crosstræning, og til at holde formen, i en alder af 37 år, med arbejde og som tvillingefar. Personligt synes jeg selv jeg har opnået næsten alt jeg drømte om indenfor motocross. Så derfor har jeg heller ikke nogen store forventninger eller mål for i år. Jeg stiller til start for Filten Racing v/Bo Filtenborg, som har været så elskværdig at få lavet en sort djævel af en Yamaha GYTR 250f til mig, som jeg selvfølgelig er meget beæret over at få stillet til rådighed. Så tusind tak Bo! Ellers så håber jeg bare på en rigtig god sæson til alle, og lad os få det sjovt på banerne, med gode kampe og fair race!"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page