top of page

Nikolaj Larsen med held og uheld i Svendborg


Nikolaj Larsen kom til Svendborg i søndags, efter en succesfuld weekend i Sverige, og der var derfor lagt op til revanche fra første afdeling i Randers. Men der var desværre mere uheld til Nikolaj i første heat, der så til gengæld gav publikum en af de mest spektakulære opkørsler vi har set længe. Vi fik et par ord fra Nikolaj, om hans søndag.

Nikolaj Larsen: ”Hektisk dag til anden afdeling af DM i Svendborg. Jeg startede dagen med at sætte hurtigste tid i tidskvalen’. I første heat kommer jeg godt af sted fra start og ligger 2'er. Men på første omgang taber jeg hånden hen mod et hop og må en tur i jorden. Jeg slipper heldigvis afsted uden skader, men jeg får bukket forhjulet og stod tilbage med en defekt forbremse. Jeg måtte se hele feltet køre forbi, inden jeg kunne sætte jagten ind. Jeg kæmper til det sidste og kan køre i mål som 3'er. I andet heat, gør jeg det lidt lettere for mig selv, ved at tage føringen på første omgang og holde den til mål. Til slut var jeg lidt irriteret over igen at smide point væk i den samlede stilling. Men det er på dine dårlige dage du vinder mesterskaber og jeg kæmper videre til det sidste. Næste opgave er tredje afdeling af SM om 14 dage!”

Foto: MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page