top of page

Thomas Rasksen bryder med team


Thomas Rasksen var til i år rykket op i MX1, og samtidig skiftet til Yamaha, men det eventyr er nu afsluttet før tid. Selvom den hurtige sjællænder ellers havde lagt mange træningstimer i opstarten på ryggen af den større maskine, så er sæsonen ikke startet som en mand der var med i toppen af MX2-klassen, kunne have håbet på. 78 point og en samlet placering som nummer 20, stod der på tavlen efter DM i Svendborg, hvor det også blev til både styrt og andet uheld. Vi fik lige en hurtig status fra Thomas, der dog virker afklaret med sin situation, der nu byder på en tænkepause.

Thomas Rasksen: "Jeg har valgt at trække mig fra Team Filten Racing, og det er som sådan situationen er. Hvad der skal ske nu, det må tiden vise. Det betyder dog, at jeg højst sandsynligt ikke kommer til Holstebro og kører, hvilket dog er rigtig ærgerligt, men lige i øjeblikket, er der lagt op til en tænkepause for mig og det tror jeg i det store hele er det bedste."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page