top of page

Nyt ansigt til Kaduuz Racing


Thomas Rasksen støder til Kaduuz Racing når det går løs til tredje afdeling af DM i Holstebro i næste weekend, og det bliver i MX2 at vi får Thomas at se. Thomas har før vist god fart i klassen, og vi glæder os til at have ham med ombord, så han kan give prøver på sin kunnen. Det bliver en ilddåb, da forberedelsestiden har været knap, men #734 går til opgaven med krum hals.

Thomas Rasksen: ”Jeg er rigtig glad for at have fundet en løsning, så jeg kan komme tilbage på banerne, og jeg glæder mig rigtig meget til at tørne ud for Kaduuz Racing og Suzuki! Nu kan jeg begynde at se frem imod Holstebro, selvom der bliver nok at arbejde på indtil da, og vi tager én afdeling ad gangen, for lige at lære crosser og det hele at kende. Men jeg er forhåbningsfuld, og glæder mig til at gå til opgaven med gode mennesker omkring mig, og god støtte hele vejen rundt!”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page