top of page

Stramt program for Nikolaj Larsen


Nikolaj Larsen har været vidt omkring på det seneste, hvor der er blevet kæmpet i både Sverige og i Danmark. Endnu en afdeling af det svenske mesterskab rullede over banen i Ulricehamn i sidste weekend, og her havde Nikolaj den røde nummerplade at forsvare. Og det forsvar, endte med at gå godt, da Nikolaj vandt afdelingen, og derved lagde til sin samlede føring i det svenske. Desværre var han dog så uheldig at få sin fod i klemme på vejen, så den desværre både svulmede op og blev meget smertefuld. Heldigvis var der dog ikke noget brækket, så Nikolaj var klar til tredje afdeling af DM i Holstebro i søndags, hvor han kæmpede bravt, og slap fra den sandede bane med en andenplads på dagen. Her er en lille status fra ham.

Nikolaj Larsen: "Jeg lagde ud med SM i Ulricehamn, hvor det egentlig gik rigtig godt. Jeg startede weekenden ud med en andenplads og en heatsejr, og i tredje og sidste heat, tager jeg føringen med 10 minutter tilbage. Men jeg får så kørt for tæt på et hegn og får foden i klemme. Jeg kan dog køre heatet færdigt, ende på en andenplads og tage den samlede sejr, men jeg kan mærke der er noget galt. Jeg får foden tjekket og der er heldigvis intet brud, men jeg havde pådraget mig en ordenligt forstuvning og foden var dobbelt størrelse. Hele ugen går så efterfølgende med en masse behandling, for at blive så klar som muligt til DM i Holstebro, i den netop forgangne weekend. Jeg kæmpede alt hvad jeg kunne, men jeg måtte tage til takke med 2 andenpladser. Jeg var utroligt skuffet bagefter, men jeg er kommet ovenpå igen og arbejder hen imod næste afdeling af SM i weekenden! Efter det er der heldigvis lidt pause, så foden kan få lidt ordenligt hvile og blive helt klar igen."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page