top of page

SKO efter planen


Indtil videre har 2017 været en god sæson for Stefan Kjer Olsen, der har kørt med den røde nummerplade i MX1, siden feltet tørnede ud i Randers. Seneste hentede han to heatsejre i sandet i Holstebro, og det er han selv rigtig glad for, ligesom han allerede ser frem til de sidste to DM-afdelinger. Læs en status fra ham her.

Stefan Kjer Olsen: "Så nåede vi igennem de første tre afdelinger af DM, den seneste i Holstebro, hvor jeg virkelig satsede på at få sat nogle ting på plads. De første to afdelinger var gået efter planen, men jeg håbede at jeg kunne gøre det endnu bedre i sandet, og det lykkedes over al forventning! Det endte med to heatsejre, selvom elementerne gjorde hvad de kunne for blæse sand i øjnene på os, men vi fik bidt godt tilbage, og jeg kan nu se frem til de sidste to afdelinger, med et lidt større forspring i tabellen. Jeg har tænkt mig at gå til dem, som jeg har gjort til de første, selvom jeg måske tonser lidt ekstra ud på hårdbane, her over sommeren, for at være ordentligt klar til Hedeland. Jeg glæder mig i hvert fald! Til slut vil jeg da også gerne lige smide en tak til Kawasaki Danmark, KMS, Bridgestone, SOS Racing Parts og alle andre der hjælper og støtter mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page