top of page

- Jeg kunne ikke huske hvor jeg var


Mads Sjøholm var så uheldig at styrt voldsomt til DM i Holstebro, og her næsten to uger efter, er han stadig ikke kommet sig helt. Vi fik en status på hans tilstand, og selvom der stadig er et stykke til tiptop stand, så har feltets kækkeste kører, stadig et glimt i øjet, ligesom han stadig lever i kampen om DM-medaljer i MX2.

Mads Sjøholm: "Jeg føler desværre at det står lidt stille med at komme sig. Jeg kan ikke engang løbe 50 meter endnu, selvom det dog går en del bedre med hovedet. Den kollapsede lunge har det bedre, men når jeg tager dybe vejrtrækninger, så gør det stadig rigtig ondt. Hvis min puls kommer det mindste op, så føler jeg at min krop går helt i panik, og så har jeg meget svært ved at få vejret. Selvom jeg havde rygskjold på, så har jeg stadig dækaftryk på ryggen. Når man bliver ramt frontalt, imens man sidder op, så går det galt. Jeg kunne heller ikke huske hvor jeg var eller hvad jeg lavede da jeg vågnede igen. Men jeg håber på snarlig fremgang, så jeg kan vende grusomt tilbage inden længe!"

Vi håber Mads er hurtigt på hjulene igen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page