top of page

Ny skadespause til Damsgaard


Nicolaj Damsgaard er tilbage i Danmark efter sit eventyr i USA, og han har arbejdet hårdt, for at komme helt op i gear til A-DM, efter han desværre kom til skade på den anden side af dammen. Det arbejde skred planmæssigt frem, men desværre er han nu røget ind i en ny skade, som han selv fortæller lidt mere om her.

Nicolaj Damsgaard: "Jeg var ude og træne tirsdag aften i Hampen, hvor jeg kom rundt i et sving og ramte en kant, der sendte mig hen over siden på crosseren på en sjov måde. Det resulterede dog i at jeg og landede hårdt ned på skulderen, så jeg ikke kunne ikke nå at lave rullefaldet, og med det samme kunne jeg mærke og se, at kravebenet var brækket samme sted som tidligere på året ... Rigtig, rigtig øv! Jeg var ellers begyndt at finde en god rytme i sæsonen, og jeg følte det gik fremad. Jeg håbede på jeg kunne nå at vise lidt bedre resultater, end hvad jeg har gjort, men nu bliver det i stedet en forlænget sommerpause, og så må vi se, om jeg ikke kan nå at få trænet lidt inden næste DM."

Foreløbig lyder dommen på en måned på sidelinjen for #508, men vi håber han er tilbage i fuld vigør inden DM i Hedeland!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page