top of page

Thomas Rasmussen klar igen


Thomas Rasmussen væltede til DM i Svendborg, og kom slemt til skade med sin skulder. Han fik stillet en lang skadespause i udsigt, men det har han heldigvis formået at kæmpe sig igennem, og han er nu tilbage på cyklen, så vi med al sandsynlighed får ham at se til DM i Hedeland.

Thomas Rasmussen: "Efter Svendborg hvor jeg styrtede og slog skulderen voldsomt af led, blev jeg bedt om, af adskillige læger, at forholde mig i ro. Beskeden lød på ingen cross i hvert fald de næste 6-12 måneder, da der var et brud og min ene hovednerve var blevet beskadiget. Jeg var med det samme opsat på at det ikke skulle være sådan det blev. Jeg skulle tilbage på Suzukien hurtigst muligt, så jeg kontaktede Per fra PAS By Aktiv Form i Odense dagen efter og kom i behandling med det samme. Jeg har været rigtig ihærdig med genoptræning af skulderen og konditionstræning, så meget som jeg nu kunne. Status er nu, at jeg lige har været 9 dage i Belgien og køre cross, og jeg føler at farten er kommet tilbage. Skulderen bliver stærkere og stærkere for hver dag, og musklerne er begyndt at vende tilbage i armen og skulderen. Jeg kan knap få armen helt op over hovedet endnu, men jeg er overbevist om at det nok skal komme, når den sidste styrke kommer tilbage. For mig er DM-sæsonen ødelagt for i år, da jeg er gået glip af for meget, men jeg vil gøre hvad jeg kan for at vise de gule farver frem til de sidste 2 afdelinger, og så komme stærkt igen næste år. Jeg ser frem til at holde bag startbommen til næste DM i Hedeland, og jeg krydser fingre for at min bror også holder klar til at forsvare sin føring i 125-klassen! En stor tak skal lyde til min familie, kæreste og Kaduuz Racing, for at hjælpe mig tilbage på cyklen så hurtigt."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page