top of page

Knæoperation til Haagensen


Nicklas Haagensen var desværre så uheldig at blive skadet i sit knæ, inden DM i Holstebro, og det er især ærgerligt, efter at han startede så blændende i år. Efter de to første afdelinger af DM, så det ud til at #298 skulle kæmpe med helt i toppen af MX2-klassen, men skæbnen ville det anderledes. Nu er der imidlertid en ny status på Nicklas og hans skadede knæ, og han sætter os selv lidt bedre ind i situationen her.

Nicklas Haagensen: "Ja, jeg er ny-opereret i knæet, efter den grimme skade jeg pådrog mig, hvor jeg har fået et nyt forreste korsbånd. De tog en sene fra baglåret og satte ind, og den kommer så til at fungere som mit nye korsbånd. Alt forløb som planlagt, og nu skal jeg så bare igennem et langt genoptrænings program, som jeg har fået udleveret af fysioterapeuten. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men jeg er glad for at jeg er på den anden side af operationen, og nu kan begynde at kigge en smule fremad. Jeg glæder mig til at få gang i hjulene igen, efter lidt tid, og vende frygteligt tilbage!"

Vi krydser fingre for at vi hurtigt ser Nicklas på banen igen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page