top of page

Et godt sidste stint, tak! – Kaduuz Racing


Sommerferien er ovre, selvom den nu mest har bestået af milde tyfoner, slagregn i næseborene og vejr mere omskifteligt, end viljen hos selv den mest stivnakkede lokalpolitiker. Men nu går DM i motocross ind i sin afgørende fase! Der resterer ro afdelinger af årets serie, og selvom lykkens gudinde indtil videre har været nedrig ved Kaduuz Racing, og lagt tegnestifter på vores stole og slået os i armlægning ved at bruge to hænder, så er den gule armé klar til at gøre sit bedste, og slutte sæsonen af på en ordentlig måde. På søndag går turen nemlig til Hedeland, lidt udenfor Roskilde, hvor det hårde og ubarmhjertige underlag venter. Det er dog også et underlag, som alle medlemmer af teamet behersker særdeles godt, og sulten efter at komme fortjent ud af en afdeling, har aldrig været større!

Rasmus Johansen har det hårde underlag som sin specialitet. Sidste år på Hedeland, kæmpede han med om podieplaceringerne, og det håber han selvfølgelig at kunne gøre igen. Rasmus har en masse at indhente, og tager heatene et ad gangen, så han forhåbentlig kan slutte lige så godt af, som han gjorde det under sidste års DM.

Svenske André Blomqvist er på pletten, og den gasgale mand er i gang med sin bedste sæson i Danmark, nogensinde. Han presser på, lige udenfor top 10 i den samlede stilling, og hvis alt flasker sig for ham, så er det ikke utænkeligt, at han kommer til at bryde ind i den efter Hedeland. Vi hepper i hvert fald på ham hele vejen!

Thomas Rasmussen er tilbage efter den skade han pådrog sig i Svendborg, og han har heldigvis haft lidt tid på cyklen, inden det går løs i Hedeland. Hvor Thomas befinder sig i feltet, må vi vente og se, men han kan køre rigtig stærkt på det hårde, og han er samtidig meget ivrig efter at være tilbage i toppen!

Jonas Alex Olsen har hjemmebane ikke langt fra Hedeland, og det betyder at han har kørt en del omgange på banen i Roskilde. Det er stadig hans første sæson som A-kører, og indtil videre har han høstet en masse god og solid erfaring, der kan bruges på længere sigt. Den erfaringsbank bliver udbygget på søndag, og så må vi se hvor Jonas ender!

Vi glæder os som små børn til DMs afgørende fase, og Kaduuz Racing glæder sig til at give publikum en på opleveren, sammen med resten af Danmarks bedste! Husk nu, alle sammen, at alle løjerne kan følges live på DR.dk! Game on!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page