top of page

VM-debuten udsat


Mathias Gryning har haft en god sæson indtil videre, og den skulle have været krydret med en debut i VM MX2-klassen i Uddevalla i den kommende weekend. Men desværre så brast den drøm i første sving på Hedeland i lørdags. En skadet fod betyder at vi desværre ikke får Mathias at se i Sverige, men selvom han er ærgerlig, så var tanken om en VM-debut, uden at være 100 %, heller ikke tillokkende.

Mathias Gryning: "Nej, I kommer desværre ikke til at se mig på bommen i Uddevalla, på grund af en lille fodskade jeg pådrog mig til DM på Hedeland. Jeg kan ikke sige så meget andet, end at jeg er super ærgerlig, for jeg følte mig virkelig klar til at gøre en god figur i VM. Men på den anden side, så ville jeg også have det dårligt med at træde ind på den største scene, uden at kunne gøre mit bedste. Det føler jeg at jeg skylder alle omkring mig, der bakker mig op og gør det hele muligt. Så, for nu er min debut udsat, ikke aflyst! Nu vil jeg koncentrere mig om at blive helt klar til sæsonens afsluttende opgaver i stedet. Endnu engang tak til alle mine sponsorer, og alle i mit ringhjørne! Jeg vender frygteligt tilbage!"

Foto: Assassin Pics / Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page