top of page

- En kaotisk dag


Mads Sjøholm har været godt kørende hele sæsonen, og han kronede den, med sin bedste placering i DM nogensinde, da han kunne tage bronzen til slut, efter en heroisk indsats på Mors. Det var nemlig ikke en medalje der kom i mål uden modvind på vejen, og vi stillede derfor den nyslåede bronzevinder et par spørgsmål om hans dag, hans sæson og ikke mindst, 2018.

MX-I: "DM-finalen endte med at blive mere end spændende for dit vedkommende, fortæl hvordan du oplevede den?"

Mads Sjøholm: "Det var noget af en kaotisk dag. Jeg fandt et okay flow i kvalifikationen; men følte dog, at jeg manglede lidt fart. Første heat gik egentlig ganske okay, med en fin start og så sikker kørsel på 3. pladsen, mere eller mindre hele heatet. Andet heat var dog en helt anden oplevelse. Efter første heat skrottede min race-bike, så jeg var nødt til at tage min træningscykel, der snart har rundet 100 timer. Den manglede ret meget træk, og jeg skulle lige vænne mig til gearene de første par omgange. Det gjorde det heller ikke bedre, at Tonni væltede foran mig to gange samme sted, og anden gang kom jeg i jorden med mit lille stunt. Jeg holdt hovedet koldt og gjorde mit bedste, hvilket var nok til at sikre 3. pladsen. Det måtte dog gerne have været lidt mere stille og roligt!"

MX-!: "Du tog bronzen, selv med en sæson, der havde modgang på vejen, kan du gøre det bedre næste sæson?"

Mads Sjøholm: "Jeg var inde i en rigtig god stime lige inden det i Holstebro skete. Jeg døjede mere med følgerne af styrtet, end jeg havde regnet med, selvom jeg "kun" var af crosseren i en måned. Så var der dog det med skulderen, hvilket også var ganske irriterende. Jeg føler selv, at jeg har meget mere at byde på. Det kræver dog, at der kommer flere sponsorer til, eftersom økonomien er meget begrænset. Desuden kræver det den korrekte træning, samt mange timer at lægge i det. Min motivation er dog i top, så jeg glæder mig allerede til næste år."

MX-I: "Bliver du i MX2, eller er der andre planer for fremtiden?"

Mads Sjøholm: "Hvordan planerne bliver, ved jeg ikke endnu. Dog peger det i retning af MX2. Jeg har stadig et år i ADAC Youngster, og det vil jeg gerne benytte mig af. Dog elsker jeg at køre på en MX1-cykel, eftersom den ligger meget bedre til mig og min kørestil.

MX-!: "Hvordan har du tænkt dig at arbejde frem imod næste sæson?"

Mads Sjøholm: "Nu skal jeg opereres her den 1. november, så jeg kan først begynde at køre i januar. Jeg håber på at komme mere sydpå sammenlignet med sidste år/i år. I år var bare Nybøl hver tirsdag og lørdag, så det var noget af en oplevelse. Den eneste tur blev til Lommel, hvor det hele regnede væk første dag, så det var hjemad igen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg selv kan for at blive bedre til næste år, så forhåbentligt kommer det også til at ske. Jeg har bare været glad for at vise i år, at jeg har god fart og stabilitet! (Hvis vi lige undlader at kigge på Holstebro!)"

Foto: MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page