top of page

Mathias Gryning fortsætter for WSR i MX1


Mathias Gryning har haft godt med succes i 2017, hvor det lykkedes at erobre DM i MX2-klassen, og siden da, har det ligget lidt i kortene, at 2018 skulle bruges i MX1. Nu er de sidste planer så faldet på plads omkring næste sæson, og Mathias melder klar til kamp, igen på en orange maskine, og igen for Team Westside Racing.

Mathias Gryning: "Jeg fortsætter for Team Westside Racing / KTM Skandinavien i sæson 2018, med samme bagland, samme folk omkring mig og lidt samme procedure som i sæson 2017. Da jeg fik muligheden for at fortsætte med de samme folk omkring mig i 2018, og forlænge med en ny kontrakt med KTM, var det ikke et svært valg. Jeg har været utrolig glad for at være i Team Westside Racing, og have et par mekanikere som jeg stolede på og havde det sjovt med. Og som samtidig hjalp mig med at få et virkelig godt setup på raceren. Vi nåede vores mål i sæson 2017 om at blive Danmarksmester og komme på podiet i minimum én afdeling af det Svenske Mesterskab, så det er utrolig fedt! Nye mål er blevet lagt for sæson 2018 og jeg er glad for at kunne offentliggøre at jeg rykker op i MX1-klassen, på en KTM SX-F450. Jeg har hele sidste vinter, og lidt af sommeren, trænet på den større cykel og synes den passer min kørestil bedre. Samtidig har jeg måtte tabe mig 5 kilo for at kunne være med på den lille MX2-cykel, så nu glæder jeg mig til at kunne spise en dessert i ny og næ. Nu ser jeg bare frem til at komme igang med den hårde vinter træning efter en lille pause, og jeg er glad for at mine sponsorer har valgt at støtte mig endnu en sæson. Uden dem havde intet af det her kunnet lade sig gøre. WestSide Racing. Au2parts, Sørby VVS, Sørby Auto, Bridgestone Tires, Nørrebro Fysioterapi, Ivans Dækcenter, CTI Knee Braces, Sports Team Næstved, Valvoline, The Six, KTM Skandinavien, SOS Racing Parts, PSEparts, Brian Jorgensen MXschool, Ultimate Racing Suspension i Holland, Holbøll & Sønner Entreprise og Egeskovs Busser"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page