top of page

Oliver knokler videre


Oliver Kanstrup har kørt sin første sæson i A-klassen, og kan se tilbage på en begivenhedsrig oplevelse. Det er dog ikke forløbet helt som nordsjællænderen håbede, men han arbejder hårdt for at tage revanche til næste år. Vi fik en status fra ham, hvor han fortæller om sit 2017, og hvordan han håber at gøre 2018 bedre.

Oliver Kanstrup: "2017 er desværre gået rigtig dårligt. Jeg troede egentlig at jeg var godt forberedt, men jeg havde for mange nerver på til de første DM-afdelinger, som resulterede i en del armpump. Og generelt har vejen igennem 2017, været brolagt med manglende resultater, samt en masse styrt, blandt andet til DM på Mors og Hedeland, og maskinproblemer i Svendborg. Men jeg ser 2017 som en lærerig sæson, og i det lys er lærdom jo aldrig spildt, så jeg tager en masse ting med mig videre. Et lyspunkt i 2017, må dog være Grand Junior, som var mit første løb på Hondaen, og som endte som et af de bedste løb for mig. Frem imod 2018 prøver jeg at få kørt nogle flere timer ind, blandt andet igennem lange og tunge dage, på sandbanerne i Sverige, da det er her jeg mangler en del. Sammen med min træner, Kristian Eriksen, arbejder jeg desuden på at rykke nogle grænser en smule, og med at prøve diverse ting på maskinen, da det også har holdt mig lidt tilbage i 2017. Vi håber at arbejdet bærer frugt! Og så lægger jeg selvfølgelig også timerne i træningscentret, for at holde det fysiske ved lige, indtil de første løb! Jeg håber at 2018 kommer til at blive mere stabilt og skadesfrit, og så drømmer jeg da om et par placeringer i top 15 til DM! Til slut skal der lyde en stor for støtten til JØ/Arts Racing Team, TS Byg og JKJ Brolægning, der bakker op om mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page