top of page

Gammel hund, nye tricks


Simon Wulff har været med i toppen af dansk motocross i mange år, men 2017 blev året, hvor det endelig lykkedes dansk motocross' all-around-good-guy at hjemtage en medalje til A-DM. En tredjeplads blev det til for #23, der startede året med at danne sin egen nye teamkonstellation, der endte med at bære gyldne frugter. Vi fik derfor en snak med ham om året, hvor han også løftede lidt af sløret for, hvad der skal ske i den kommende sæson.

"Sæsonen i år er gået rigtig godt. Et par gode heat i de første par afdelinger af DM + lidt held, gjorde at jeg befandt mig på 3. pladsen efter 2. afdeling, hvilket lykkedes for mig at holde, helt til det sidste ternede flag, til finalen på Mors. Derudover fik jeg kørt det jysk/fynske-mesterskab i hus, dog med hård konkurrence fra blandt andre Kim Sørensen og Jacob Kjær. Så alt i alt, kan jeg vidst ikke brokke mig over den forgangne sæson, og slet ikke, når man er en gammel hund som mig, der må køre old boys til næste år. Alt dette havde dog ikke kunnet lade sig gøre, uden folkene bag mig. HKR Racing Suspension har stået for min Öhlins-affjedring, som har fungeret virkelig godt i år! Endvidere skal der lyde en kæmpe tak til Mens-wear.dk og Easymx, for at have bakket op om projektet. Derudover en særlig tak til min trofaste makker/mekker/motormand, Rune 2 (Rune Pedersen). Uden ham vidste jeg slet ikke hvad jeg skulle bruge mine hårdt optjente landmandspenge på! Rune har været krumtappen i det her RGS Suzuki Mens-wear.dk team, og sørget for at cyklerne bare har spillet, hvert eneste gang jeg har smidt benene over dem.

Jeg kan fremhæve mange andre som også har bidraget til succesen i år, men særlig stor tak skal der lyde til Rune 1, som er svoger til Rune 2, og som også selv er aktiv kører og faktisk kørte en flot 3. plads hjem i old boys 30+ i år. Og for at det ikke skal være helt løgn, så en tak til endnu en Rune, nemlig Rune Hougaard, samt Mads Hansen, for altid at give en hånd med og bakke op om teamet. Ja, det er et stort Rune-helvede jeg er omgivet af, men fungerer, det gør det. Sæsonen 2018 er allerede i fuld sving med at blive sat sammen. Jeg kan ikke røbe ret meget endnu, dog kan jeg sige, at det endnu engang bliver på den gule Suzuki, at I kommer til at se mig!"

Foto: MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page