top of page

Et stykke tid til comeback, men planen er klar


Nicklas Haagensen startede 2017 som lyn og torden, men desværre satte en grim knæskade en stopper for den videre fremfærd. Han har nu siddet ude en god håndfuld måneder, og udsigten til at komme tilbage på cyklen siger 2018 engang. Han er dog ved godt mod, og fortalte os lidt om hvad der skal ske i 2018, samt hvad han får tiden til at gå med, nu hvor han ikke kan køre.

Nicklas Haagensen: "Her over vinteren træner jeg bare en masse, for at holde mig så meget ovenpå som muligt. For eksempel styrke- og konditræner jeg en 3-5 gange om ugen, for at holde pulsen oppe, i form af cykling, roning og den slags. Næste år vil jeg igen være at finde i A-MX2, og endnu engang på KTM, som jeg befinder mig rigtig godt på. Jeg ved endnu ikke om jeg bare skal køre for mig selv, eller hvor jeg kommer til at ende og med hvilket setup, men jeg tager et skridt ad gangen, og så må vi se. Derfor er der også relativt stort usikkerhed, men mine mål er da stort set uændrede fra i år, hvor jeg ville blive rigtig glad for at ende i top 5, mens en top 10 i den samlede stilling, også ville være fint nok. Jeg må ikke køre før i det nye år engang, så vi må se hvordan det hele kommer til at gå!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page