top of page

Sæsonstatus fra Mads Rasmussen


Mads Rasmussen har længe været en af de mest talentfulde unge kørere i dansk motocross, men efter et nedslående og uheldigt mareridt af en sæson 2017, så er der desværre dårlige nyheder fra ham til næste år. Vi fik en status fra ham ovenpå hans sæson i år, hvor han også fortalte lidt om hvad der venter i fremtiden.

Mads Rasmussen: "Min sæson 2017 har været meget skadesfyldt og uheldig. I Randers, til første afdeling af DM, havde jeg været lidt skadet op til, men efter omstændighederne følte jeg mig godt tilpas på banen og cyklen. Desværre er der en anden kører, der hopper ned i nakken på mig og giver mig mange smerter i ryggen, og det holdt mig desværre ude af næste afdeling i Svendborg. Derefter kom vi til Holstebro, hvor jeg også måtte udgå i første heat, med maskinskade. På Hedeland, skulle det have været en afdeling, hvor jeg kørte i mål i begge heat, men sådan blev det ikke. Allerede i første heat styrtede jeg og slog skulderen af led, og var derfor ude resten af sæsonen. I 2018 bliver jeg ikke at finde i feltet når bommen falder til DM, da jeg skal have styr på alle mine skader nu. Jeg vil gerne slutte af med at sige en stor tak til sponsorer, familie, venner og kæreste, for altid at have støttet mig i en sport jeg stadig holder meget af. MK Motorsport, GPA-Flowsystem, AVO Etiketter og KMS."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page