top of page

Mike Lauritsen til Filten Racing


Filten Racing Team fortsætter sin oprustning til næste sæson, med endnu et spændende navn. Man får nemlig glæde af Mike Lauritsen, der har gjort det rigtig flot i B-klasserne i år, og som glæder sig til sin første sæson i A-klassen i 2018. Vi fik et par ord fra Mike om skiftet, og hvad der konkret kommer til at skulle ske for ham til næste år. Her er hvad han svarede.

Mike Lauritsen: "Jeg glæder mig rigtig meget til min første sæson i A-klassen, og samtidig som en del af Filten Racing Team. I den forbindelse skal der lyde tak til Bo Filten, for at få mig med. Det er et team med ambitioner, og med en masse gode mennesker involveret, så jeg er bare glad. I 2018 skal jeg køre en fuld sæson i DM MX2, og så også nogle udenlandske løb. Jeg ved ikke helt hvilke endnu, men det bliver nok noget ADAC MX Masters, eller Svensk Mesterskab. For at blive klar til sæsonen, har jeg tænkt mig at træne så meget på crosseren som muligt, og så ellers holde mig til det træningsprogram jeg har fået lagt. Og så er planen, at tage et smut sydpå for at køre, inden DM for alvor går i gang i april! Så jeg har arbejdet foran mig, men jeg glæder mig til at tage hul på den nye sæson!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page