top of page

Benjamin Strate i orange


Rygterne har svirret længe. Selvom det allerede var meldt ud, at Benjamin Strate fortsatte for GG Teknik i 2018, så var der ikke meldt noget ud, når det kom til, om han fortsatte på Kawasaki. Det er dog ikke tilfældet, da det i dag er blevet bekræftet, at han skifter til KTM. Nærmere bestemt en 350'er. Det skal blive spændende at se, om de nye farver på væggen, kan løfte Benjamin det sidste stykke op på skamlen, til DM næste år! Han siger til MX-Index, at det bliver et år, hvor det sjove kommer til at være i højsædet, og han glæder sig til at tørne ud på et helt nyt mærke, i Fly og Seven-tøj, som han også skifter til.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page