top of page

VM og A-MX2 til Line


Line Dam er ved at have sin 2018-sæson på plads, og det bliver på det samme mærke, men med et nyk opad, når det kommer til udfordringerne! Line skal nemlig køre alle afdelinger af VM for kvinder, og tager udfordringen op i A-klassen! Hun fortæller selv lidt mere om det hele, her.

Line Dam: "2018 er så småt ved at være på plads for mit vedkommende. Det bliver en spændende sæson, som jeg glæder mig meget til. Jeg fortsætter samarbejdet med Honda Danmark og Harrys Motorservice, hvilket jeg er rigtig glad for, da de har hjulpet mig rigtig godt igennem de sidste par sæsoner. Jeg har været rigtig glad for at køre på Hondaen, og glæder mig rigtig meget til at prøve den nye model! Jeg skal i 2018 køre alle afdelinger af VM, derudover har vi valgt at prøve noget nyt og er derfor rykket op i A-MX2, hvor jeg vil være at finde til de afdelinger af DM-A, der ikke falder sammen med VM. Umiddelbart er der også to afdelinger af VM, der falder sammen med dame DM, så om jeg kører de andre afdelinger er endnu uvist."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page