top of page

Brud i nakken til Bjerregaard


Nichlas Bjerregaard var i fuld gang med at lade op og blive klar til næste sæson, og en del af den forberedelse, skulle bruges i Red Sand i Spanien. Derfor var Nichlas taget en tur til det spanske, for at få noget tid på cyklen, her i dagene op til jul, men desværre endte træningsturen, ikke helt som planlagt. Her gjorde et mindre uheld med maskinen nemlig, at #377 tog en voldsom afstigning, og måtte køres væk med ambulance, allerede på andendagen i Spanien. Efter undesøgelser på et spansk hospital, gik turen derfor tilbage til Danmark, hvor Nichlas har fået konstateret to brud på nakken. Heldigvis er det ikke voldsomme brud, der heller ikke kræver operation, men blot skal have tid til at hele ordentligt. Vi håber Nichlas er hurtigt på cyklen igen, så vi kan få et brag af en sæson til næste år!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page