top of page

Bjerregaard kørende igen


Nichlas Bjerregaard er gået all-in med træningen til næste sæson, hvor han forhåbentlig skal ud og dele lammere ud til EM, men et styrt og en skade i ryggen og nakken, stoppede de planer kort før jul. Nu er han heldigvis klar igen, og selvom han stadig døjer med efterdønningerne af skaden, og en skadeplaget 2017-sæson, så er han tilbage på sporet i Spanien, og i gang med at gøre sig klar. Vi fik et par ord fra ham.

Nichlas Bjerregaard: "Det går bedre og bedre med det hele, men jeg har jo ikke rigtig fået kørt så meget, herhen over efterår og vinter, da jeg er blevet opereret i en tommelfinger, plus at alt det her med ryggen og nakken også lige skete. Så jeg tror lige nu, at jeg er et sted hvor min krop er rigtig smadret, både fordi jeg ikke har kørt så meget, men også med hensyn til ømhed i nakke og ryg efter mit styrt. Men alt i alt går det rigtig godt, og det går bedre hver dag jeg er på cyklen, så jeg knokler på!"

Foto: Dennis Lundby

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page