top of page

Tang skifter til Honda


Mathias Tang er så småt ved at være køreklar igen, oven på de operationer sjællænderen har været igennem i sin hånd, og nu er er han også klar i helt nye farver til den kommende sæson! Vi fik en status på det nye skifte, der binger ham i rødt, ligesom han også fortæller hvor langt han er i processen med at blive klar til 2018.

Mathias Tang: "Først og fremmest så går det rigtig godt med min hånd. Jeg er så småt begyndt at kunne køre cross igen, samtidig med at jeg stadig laver genoptræning. Jeg har været meget hos Nørrebro Fysioterapi, som har hjulpet mig med at komme tilbage lidt før tid. Den er stadig ikke 100 % god, men om den nogensinde bliver det, det vides ikke, men den er meget bedre end den har været! Mit mål er at stille til start til A-DM i Randers, så der skulle jeg gerne være helt klar. Jeg har trænet rigtig meget fysisk træning mens jeg har været skadet, så min kondi fejler ikke noget. I 2018 har jeg som noget helt nyt valgt at lave en aftale med JØ/Arts Honda, som er noget jeg ser ekstremt meget frem til! Jeg har haft Honda i tankerne for et par år tilbage, men nu skulle det prøves og jeg er sikker på det nok skal blive en succes! Jeg er super glad for den nye team og glæder mig til at vise de nye farver frem og ikke mindst bare at komme ud og få nogle køretimer i kroppen igen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page