top of page

Birk har lavet sit hjemmearbejde


Unge Birk Christensen sluttede sidste års A-DM som nummer 10 i MX2-klassen, og det har givet sjællænderen mod på mere. Nu er han skiftet til Yamaha, og tørner i år ud på en 2-takter, men målsætningen er der allerede styr på - og den unge kører vil have endnu mere. Vi spurgte ham hvordan optakten er gået.

Birk Christensen: "Jeg har lige været Spanien i lidt over 1 måned, for at forberede mig til den kommende sæson. Det har været nogle intensive uger, med en masse træning, både på crosseren, men også ved siden af, hvilket har resulteret i at jeg har fået mere fart i cyklen, samt fundet mig tilpas på 2-smokeren. Vi havde for det meste høj sol dernede, som var skyld i meget tørre og støvede baner - så det var god træning til A-DM’et på Hedeland! Udover Spanien, har jeg selvfølgelig også fået trænet en del herhjemme på de danske baner, samt nogle af de svenske. Som sagt skal jeg køre 2-takter den kommende sæson, hvilket jeg ser meget frem til. Jeg har fået kørt mange timer ind hen over vinteren, og føler mig rigtig godt tilpas på maskinen efterhånden. Som det ser ud nu, glæder jeg mig faktisk bare til første afdeling af DM i Randers, så jeg kan komme ud og gi' den gas!

Målsætningen for sæsonen er helt klart, at blive minimum i top 10 igen i DM, men jeg vil gøre mit bedste for at kæmpe mig op gennem feltet, til en forhåbentlig bedre placering end sidste år. Ligeledes vil jeg gøre mit bedste for, at få en god placering i det Svenske Mesterskab, da det er mit første år i serien!"

Foto: MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page