top of page

DM-A skifter navn til EKS Brand DM motocross


Flagskibet i dansk motocross er ubestridt DM motocross-serien, og i år 2018 har seriens hovedsponsor PSE-Parts et ønske om at sætte fokus på EKS Brand mærket, så derfor skifter serien navn til EKS Brand DM motocross.

Udover navngivningen af EKS Brand DM Motocross-serien indeholder den fornyede aftale også et nyt element, hvor fem danske forhandlere vil blive ”dagens løbssponsor” for hver deres DM afdeling.

- Jeg synes vi har fået skruet en rigtig god aftale sammen, og vi glæder os utroligt meget til at få sat fokus på både EKS Brand og de forhandlere der bliver ”dagens løbssponsor” ved de enkelte events, siger Martin Wigh Knudsen fra Danmarks Motor Union.

Netop hovedsponsor-aftalen med PSE-Parts og forhandlerne, er en vigtig brik i EKS-Brand DM motocross-serien, og for dansk motocross som helhed, da det er den der gør det muligt at livestreame samtlige EKS Brand DM Motocross afdelinger.

- Vi er virkelig glade for, at vi har den her aftale med PSE-Parts og de fem forhandlere. Der er direkte sammenhæng imellem den aftale og det, at vi har muligheden for at sende live TV fra DM. Det giver en masse muligheder for EKS Brand DM motocross-serien, for kørerne, for teams og for sporten som helhed, siger Martin Wigh Knudsen fra Danmarks Motor Union.

Første afdeling af EKS Brand DM motocross-serien køres i Randers den 28. april, efterfulgt af Roskilde den 20. maj, Mors den 1. juli, Aalborg den 19. august og til sidst finalen i Næstved den 30. september.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page