top of page

Oliver er klar til A-klassen


Oliver Olsen er en af dem, der har været med helt i toppen i kampen om DM i 125cc, de seneste par sæsoner, og han har været inde i en god udvikling. En udvikling der ser ud til at fortsætte i år, hvor han kommer til at være at finde i A-MX2, ligesom han også skruer op for tempoet i Sverige. Vi fik en status fra ham.

Oliver Olsen: "Gennem vinteren har jeg fået trænet en masse, både fysisk og på crosseren. Jeg har blandt andet været i Italien et par gange med Emil Larsen. Emil hjælper mig med at få teknikken 100% på plads. Jeg er super glad for at træne sammen med Emil. Der er altid glade dage og den bedste træning der findes. Til den fysiske træning har jeg igen i år Jeppe Alber fra PeakPhysique i hælene, hvilket jeg er utrolig glad for. Jeppe hjælper mig som sagt med alt den fysiske træning, og der ud over er han også god for en snak, hvis jeg har brug for at få det mentale på plads. Nu er sæsonen så småt startet, og jeg føler mig godt rustet til en masse nye udfordringer. I sidste weekend kørte jeg en samlet 3. plads hjem i det svenske, i MX2. I denne weekend står den på et sidste opvarmningsløb, inden det i næste weekend for alvor går løs til svensk mesterskab i Saxtorp, hvilket jeg glæder mig super meget til. I 2018 kører jeg hele det svenske mesterskab i 125-klassen, som består af 7 afdelinger. Der ud over et par afdelinger af EM, ligeledes i 125-klassen. Her hjemme kommer jeg til at køre A-DM i MX 2, hvor jeg vil være at finde under Team Westside Racing’s telte. Per Rasksen hjælper med motorcyklen og får det hele til at snurre. Jeg har efterhånden et mangeårigt samarbejde med Per og er rigtig glad for hans hjælp. Til sidst en stor tak til alle der hjælper mig: Westside Racing, PeakPhysique, Emil Larsen Training, Castrol Oil, Entreprenør Peter Meyer A/S og Lambæk A/S."

Foto: MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page