top of page

Tilbageslag for Tang


Mathias Tang har arbejdet hårdt på det seneste, på at lære sin nye røde maskine at kende, og for at blive klar til årets A-DM. Desværre sluttede en tur til Sverige i weekenden, på uheldig vis, da et styrt endte med at koste en gipsarm for sjællænderen.

Mathias Tang: "Jeg røg desværre lige en tur af i søndags, så der er et brud på venstre underarm. Men det skulle vidst ikke være så slemt. Jeg håber meget at blive klar til A-DM, de sagde godt nok fire uger, men vi tager en status, når vi nærmer os dagene op til. Det er en lidt svær pille at sluge, det må jeg sige, for jeg følte at jeg havde fået rigtig god fart i cyklen, og jeg følte mig rigtig godt tilpas, på trods af at jeg kun har kørt 25 timer siden starten af september. Jeg er super glad for min røde racer, og menneskerne bag ved, gør kæmpe stykke arbejde."

Vi håber at Mathias er hurtigt klar igen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page