top of page

Første afdeling A-DM uden Sjøholm


Mads Sjøholm kørte tredjepladsen hjem sidste sæson i MX2-klassen, selvom han pådrog sig lidt skavanker undervejs. Det er dog efterfølgende skavanker med håndtøjet, som han ikke har kunnet blive kvit, og det koster ham nu den første afdeling af årets DM. Vi har fået en status fra ham, om hvordan situationen ser ud.

Mads Sjøholm: "Jeg må desværre komme med den kedelige udmelding, at jeg ikke kommer til Randers. Jeg har virkelig kæmpet for at blive klar, men det er åbenbart mén helt tilbage fra styrtet i Holstebro sidste år, der stadig volder mig problemer. Det er i hvert fald hvad lægerne fortæller mig, selvom de ikke selv ved, hvad det helt konkret er der er galt, selvom jeg har været jeg ved ikke hvor mange forskellige steder efterhånden. Jeg håber dog på et mirakel, så jeg kan komme til start i Hedeland, selvom jeg ikke bliver 100% køreklar."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page