top of page

Stratuswear.dk som holeshot-sponsor


Når første afdeling af EKS-Brand DM motocross køres i Randers på lørdag, bliver det med en ny holeshot-sponsor i form af Stratuswear.dk

Stratuswear.dk er kendt som de boksershorts mange sportudøvere fortrækker, og specielt i motocross kan der nikkes genkendene til mærket, da sporten er fødested for udviklingen af de populære boxershorts. Stratuswear.dk er tilbage i Danmark med ny ejer Nilas Hygum, som glæder sig til at blive holeshot sponsor

- Vi er rigtigt glade for at blive den nye holeshot-sponsor i EKS-Brand DM motocross-serien. Det er et sponsorat der passer godt til os fordi det er ensbetydende med en frisk start, og lige som de kørere der kommer til at tage holeshots i DM, har vi også fokus på at komme hurtigt afsted. Og så glæder vi os selvfølgelig bare til at give kørerne noget at køre efter, siger Nilas Hygum.

Holeshot vinder er den kører der først krydser en streg i første sving efter starten, og lige som tidligere år, vil holeshot vinderne i enholdsvis MX1, MX2 og U18 125cc blive præmeret efter hvert enkelt heat.

Årets første holeshot vinder findes ved EKS-Brand DM motocross lørdag i Randers. Se mere på www.DMmotocross.dk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page