Ikke perfekt, men bedre


Jakob Kjær Nielsen kørte første afdeling af DM med en skade i ryggen, der desværre plagede hans kørsel og var imod ham i Randers. Siden fandt han så ud af, at smerten skyldtes væskeansamlinger, ligesom man også frygtede et brud på hans torntappe. Nu er anden omgang DM lige på trapperne, og Jakob er i bedring, selvom det stadig ikke er helt som han havde håbet.

Jakob Kjær Nielsen: "Det går fremad. Jeg har ligget stille i 14 dage nu, hvor jeg hverken har kørt eller arbejdet. Det har hjulpet meget på det. Jeg var ude at trille i lørdags og det gik fint, ingen smerter, men jeg spændte stadig en lille smule op. Jeg er også så småt begyndt at arbejde lidt igen, så det går også fremad med det. MR-scanningen viste, at jeg havde "et blåt mærke" på min ene knogle, altså torntappen. Det har et fint navn, jeg ikke ved hvad. Og så har jeg stadig væske derinde. Men det skal bare have sin tid til at komme sig ordentligt. Så jeg ved ikke selv hvornår det er 100% endnu."

Jakob er dog klar til kamp på søndag i Roskilde, hvor han skal ud og forsøge at forbedre sin samlede fjerdeplads i MX2!

Foto: MXCarro.se

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.