top of page

Anden omgang i ringen - Kaduuz Racing


"Støvet kravler ind til dig igennem vinduet allerede som du svinger ind i ryttergården. Stenene knaser under dækkene på bilen, og som den rigtig tørre og hårde udgave af Gobi-ørknen, breder banen sig ud foran dig. Den ser ud som den altid har gjort. Overfladen er så hård at selv moder natur har opgivet at erodere den, og stedet besluttet sig for at lade den være som den er. Et hold beduiner har slået telte op udenfor klubhuset, og ethvert forsøg på at vande banen, gør den bare ekstra glat. Afrevet plastik, håndtag og greb ligger som dekorative prydelser i alle sving, og baner som den, holder klister-branchen kørende. ”Asfaltering” er et dybt seriøst forslag til alle bestyrelsesmøder, for at gøre den blødere at falde på."

Omtrent sådan beskrev H.C. Andersen hårdbanen, i den almanak vi er sikre på må gemme sig et sted i historien. Men som med så meget andet, så var mandens livssyn til tider udpræget negativt, for der venter et brag af en anden afdeling, når DM i motocross rammer Sjælland, og Hedelandsbanen ved Roskilde i den kommende weekend! Kaduuz Racing melder klar med alle mand på pletten!

Rasmus Johansen kørte et brag af en afdeling i Roskilde sidste år, og han kom jo som bekendt fra Randers sidst, med et særdeles gunstigt resultat. Derfor skal vores gæve fynbo blot ud og arbejde videre, og vi håber at han kan gøre det lige så flot, som han plejer når det bliver hårdt i underlaget!

Thomas Rasmussen kørte også en god afdeling i Randers, og han ligger ligeledes gunstigt til en god sæson. For at kunne fortsætte den stime, skal han dog have point med sig i det stærke MX2-felt, men Thomas har kørt mange omgange på Hedeland, så han er klar til at gøre sit bedste!

Jonas Alex Olsen kæmpede flot i Randers, og er godt på vej til at køre sig i form. Hedeland er lidt tættere på hans hjemlige breddegrader, og han er også klar til at give den en skalle mere!

I 125-klassen viste Jonas Håstrup virkelig gode takter i Randers. Flotte tider, god stil og så var han ikke langt fra den samlede top 10. Nu er han hjemme på Sjælland, så måske vi får lov at se endnu mere fra ham? Vi hepper ham i hvert fald frem!

Ellers er der ikke så meget at sige, end at vi glæder os til endnu en omgang DM, og vi håber at der kommer mange fans og venner forbi teltet!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page