top of page

Ingen operation til Gryning


Weekendens svenske mesterskab var hårdt ved Mathias Gryning, der sluttede det af med at kigge lidt nærmere på baneindhegningen omkring banen i Linköping. Det kom os dog for øre, at han havde slået sit knæ i processen, så det blev vi selvfølgelig nødt til at følge op på. Her er hvad vi fandt ud af.

Mathias Gryning: "Ja, jeg styrtede desværre ret voldsomt i weekenden, og slog mit knæ ret voldsomt. Det var jeg så inde for at få undersøgt, og lægen var ret nervøs for mit korsbånd og min menisk, så de skulle finde ud af om jeg behøvede at blive opereret. Det ville være ret ærgerligt for min sæson, men heldigvis så viser det sig, at der "kun" er tale om en stor blodansamling, der presser på tingene i knæet. Så mon ikke jeg når at blive klar til DM på Mors?"

Næste afdeling af DM, er på Mors den 1/7.

Foto: MXCarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page