top of page

MOTO nummer 3 er klar!


Læssevis af labert læsestof til crosskarle og -koner! Årets tredje nummer af MOTO er på nettet, men du kommer selvfølgelig til Mors på søndag, og får det i hånden, ikke sandt?

I dette nummer kan du glæde dig til en mængde friske interview, blandt andet med DMUs formand, Jørgen Bitsch, der fortæller lidt om hvad han laver for dansk motocross, og andre nyttige ting. Vi har også taget en snak med Mikkel Haarup, og om hvordan hans fremtid tegner sig, ligesom vi også har fået et par ord med Mikkel Nyvang, der i øjeblikket gør det godt i 125cc. Selvfølgelig skal du heller ikke snydes for masser af fede billeder, ligesom der også bliver tid til at kigge på, hvad der gemmer sig i kassen med Crosskarlens Overlevelseskit. Emil Larsen har også været i gang, og giver os sit bud på en top 10!

Find bladet nederst på forsiden af MX-Index, eller lige her: https://issuu.com/motocrossdenmark/docs/moto_3_low

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page