top of page

Birk tilbage i orange


Birk Christensen kørte en virkelig flot sæson i 2017, hvor han sluttede i top 10 i DM i MX2, så derfor var der mange der spændt ventede på at se ham i år, hvor han stillede til start på en 250cc 2-takter i stedet. Det er dog ikke gået helt som Birk havde håbet, og det har han nu taget konsekvensen af, og tørner resten af sæsonen ud på en KTM i MX1. Vi har fået en status fra ham.

Birk Christensen: "Min sæson indtil videre har været god, men også hård. Jeg startede ud med lidt over en måned i Spanien, hvor jeg prøvede at finde mig til rette på min Yamaha 2-takter. Jeg følte mig okay klar til det første DM på Randers, dog gik det ikke helt efter mit hoved - det gjorde ingen af DM’erne faktisk. Jeg må nok erkende, at 2-takter ikke helt er mig, hvilket også har gjort det svært for mig, at finde mig til rette på den blå 2-stroker. Derfor har jeg valgt at prøve kræfterne af på en orange appelsin resten af sæsonen. Efter DM på Mors, har jeg nemlig valgt at skifte tilbage til KTM - denne gang på en 350’er. Jeg føler mig allerede virkelig godt tilpas på den, og har virkelig fået min fart tilbage igen, hvilket er utrolig dejligt og motiverende. Dette betyder naturligvis, at jeg er at finde i MX1 resten af sæsonen, hvilket jeg ser frem til, at prøve kræfter med. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke er at finde i MX2 igen næste år, og om det kun er MX1 det drejer sig om fremover, er ikke helt til at sige endnu. Der er stadig en masse ting der skal falde på plads før næste sæson."

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page