Lille ufrivillig pause til Jim


Jim Bødker ligger i øjeblikket på en samlet sjetteplads i A-DM i MX1-klassen, inden de to sidste afdelinger, hvoraf den næste er d. 19/8 i Aalborg. Der er stadig en lille måned til, men de første ti dage, kommer Jim til at pleje en skade i albuen, som han har pådraget sig for nylig.

Jim Bødker: "Jeg er ude i 10 dage, efter at have brækket en flig af albuen. Det føles som et albuestød, bare gange 1000. Det skete på Holstebro, efter det lange kassehop, hvor jeg ramte et bremsehul, og kørte på forhjul ind i svinget, hvor styret knækkede, jeg røg i jorden og fik cyklen over mig. Sådan sikrer man sig effektivt en overarm der er helt blå, samt en albue der føles som et konstant albuestød, og fingre der snurrer. Så jeg var en tur i røntgen, og ganske rigtigt, så havde jeg slået en flig af albuen. Så ingen bevægelse i to dage, og derefter 10 dage, hvor jeg skal arbejde den stille og roligt i gang."

Så en lille pause til Jim, der heldigvis skulle være helt klar til DM i Aalborg.

Foto: MXCarro.se

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder