top of page

MOTO nummer 4 er ude!


Årets fjerde nummer af MOTO har ramt nettet! Læs det lige her, eller få det i hånden til A-DM i Aalborg på søndag!

I dette nummer af MOTO har vi masser af spændende ting til jer! Vi har friske interviews klar med Thomas Rasmussen og Mathias Tang, der giver os temperaturen på hvordan deres sæsoner er gået indtil videre, så har vi en Top 10 til jer, om de danske mestre igennem tiderne, og så skal vi altså også have et kig på Motocross of Nations (eller Des Nations om man vil, hvis I husker at sige det med stumt S.) Vi har billeder til jer fra Nordisk Mesterskab i Næstved – og selvfølgelig en masse andre fede billeder fra crossens verden – og så har vi også en guide til, hvad sure naboer til crossbaner kan gøre, i stedet for at plage de stakkels crossglade mennesker.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page