top of page

Dobbelt A! – Kaduuz Racing


Det er ved at være noget tid siden, at vi sidst har slået et kækt sving inden om Dall, lige syd for Aalborg. Men efter at have været væk i en lang årrække, er banen nu tilbage på programmet, og det er imod den, at Danmarks bedste crosskarle og koner, i morgen sætter kursen. Og det gælder naturligvis også de gæve gule gutter fra Kaduuz Racing, der tager hul på den sidste del af sæsonen, alle i gunstige positioner. To afdelinger er der tilbage, inden årets DM er en saga blot, men lad os da få så meget skæg, ballade og gule gavtyverier ud af det vi kan! Den gule armé melder klar til kamp på søndag!

Rasmus Johansen ligger til i top 5 i MX1-klassen, og den position vil han gøre hvad han kan, for at holde fast i. Feltet er dog det stærkeste i mange år, men Rasmus ved hvordan man kører race, og de hårde baner er hans speciale. Så det bliver en tændt fynbo der kommer til Aalborg!

Thomas Rasmussen ligger ligeledes godt til i MX2-klassen, hvor han kæmper med i top 5. Og han har tænkt sig at gøre hvad der står i hans magt, for at holdt sig til deroppe. Indtil videre har hans sæson været over al forventning, og vi ved at han altid er god for en mandfolkeindsats.

Jonas Håstrup er ikke langt fra top 10 i 125-klassen, og han holder som altid fanen højt for de gule i den klasse! For Jonas er planen den samme som altid i Aalborg, nemlig at knokle på, og så se hvor langt det rækker. Vi hepper på ham hele vejen!

I det hele taget ser det ud som om at der er en god weekend i vente, til alle danske crossfans! Vi håber at se rigtig mange af jer på pletten, når Danmarks bedste igen dyster om pointene på søndag! Kaduuz Racing vil i hvert fald gøre hvad vi kan, for at bidrage til festen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page