top of page

Rasksen er tilbage!


Thomas Rasksen har holdt sig lidt væk fra rampelyset på det seneste, men den tidligere topbejler i MX2 er tilbage på cyklen, og det ser ud som om, at der ikke går længe inden vi får ham at se til DM igen! Det blev vi selvfølgelig nødt til at undersøge lidt nærmere, så vi stillede Thomas et par spørgsmål om hvad der ligger til grund for hans comeback, og hvad vi kan forvente. Her er hvad han svarede!

Thomas Rasksen: "Ja, det er noget tid siden I har set mig sidst, men jeg havde virkelig brug for en pause, efter al forvirringen omkring hvilket team jeg skulle køre for. Jeg var ikke rigtig glad, og det smittede af på min kørsel. I mellemtiden har min kæreste og jeg fået en dejlig datter, som vi har set meget frem til, så lidt er der da sket. Mit comeback? Det var faktisk min "partner in crime" Mathias Tang, der lokkede mig til at stille op til SM inde på Amager. Han mente at to timer på maskinen, efter 1 års pause, var fint til konkurrence! Efter 1 års pause, hvor der kun er løbetrænet 1 gang om ugen, så er målsætningen nu bare, at få trænet så meget jeg kan nå, med arbejde og med at være far på fuld tid! Meeeen, I får mig at se i Næstved! Jeg lister med i MX2 på min TangByg/WSR KTM!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page