top of page

Mudrace for alle pengene for Filten Racing til DM A i Aalborg


DM A 4. afdeling blev afviklet på den superfine Dallbane ved Aalborg, og for første gang i 20 år, skulle der igen køres DM A på det flotte baneanlæg. En opgave hele klubben virkelig havde stået sammen om. Det hele var virkelig forberedt til mindste detalje – stor ros til klubben.

Team Filten Racing havde sædvanen tro stillet op med hele teamarrangementet og de blå toptrimmede Yamaha-racere, stod knivskarpt og var klar til dagen løb.

I MX1 lagde Ricky Renner #532 godt ud med at tage starten i 1. heat, og føre an i højt tempo de første 5 omgange, indtil en defekt i bagdæmperen desværre medførte at Ricky måtte udgå af heatet. I 2. heat måtte Ricky udgå efter et styrt. Michael FIDO Østergaard #14 kæmpede på bedste vis og blev nr. 23 i 1. heat og udgik desværre i 2 heat.

I MX2 viste Mike Underbjerg Lauritsen #959 fightervilje på absolut højeste niveau, kort sagt, en præstation vi alle i teamet er utrolig stolte af. I tidskvalen' blev Mike flot nr. 2 i sin gruppe. I 1. heat blev han nr. 7 og i dagens 2. heat, under svære baneforhold, kæmpede Mike sig op som nr. 6 og blev samlet nummer 6 på dagen.

Det flotte resultat i Aalborg gør, at Mike nu meget flot, ligger samlet nr. 7 i DM. Team Filten Racing arbejder videre og vi ses helt sikkert til finalen i Næstved, søndag d. 30. september.

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page