top of page

JKN i MX1 i Næstved


Sæsonen har ikke været sød ved Jakob Kjær Nielsen, og han har næsten ene mand slået rekord i, hvor meget uheld man kan skrabe sammen. I en sæson der ser ud til at være tabt, er JKN allerede begyndt at kigge frem imod 2019, og nu går jungletrommerne på, at han kommer til at stille til start i MX1 til sidste afdeling af DM, der jo som bekendt løber over Næstved d. 30. september. Om det antyder at han skal skifte op i klasse til næste år, melder historien ikke noget om, men indtil videre bliver det spændende at se Jakob imod de stærke drenge i MX1-klassen.

Jakob høstede heller ikke de point han havde håbet i sidste weekend i Aalborg, hvor han måtte udgå med tekniske problemer på grund af forholdene i andet heat, og kæmpe med en dårlig start i det første heat, hvor han ellers kørte sig flot op igennem feltet. Vi glæder os til at se Jakob på Nisseringen i MX1. Hvem kommer? Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page