top of page

Bech is back


Stefan Bech har været væk fra sporten i nogle år, men nu er han heldigvis tilbage igen, og har indtil videre været med ved tre DM-afdelinger i år. Det blev vi selvfølgelig nødt til at undersøge nærmere, og vi spurgte ham derfor hvor han har været, og hvad vi kan forvente, nu hvor han er tilbage igen! Her er hvad han svarede.

MX-Index: Du er tilbage på scenen! Til DM, og på cyklen. Hvor har du været? Stefan Bech: "Jamen, jeg tog egentlig et valg i sæsonen 2015, om at jeg ville tage en lille pause fra crossen, da skaderne virkelig var begyndt at sætte deres præg på hverdagen. Jeg havde nogle voldsomme styrt to sæsoner i træk og havde lidt svært ved at passe min uddannelse ordenligt. Jeg tog så en pause på tre sæsoner, hvor jeg egentlig bare har passet min kæreste og kammeraterne. Pausen blev meget længere end forventet, og selvom jeg var væk i tre år, har jeg trænet min kondi, som om jeg skulle vende tilbage med det samme. Sidste år tog jeg fat i min far og fortalte, at jeg sgu ikke kunne leve uden den her sport. Han havde det helt på samme måde, og han havde nok egentlig bare ventet på den her dag. Så med stor hjælp fra familien derhjemme, og ikke mindst Jim Bødker som har trænet mig gennem mange år, lykkedes det at komme i gang igen!"

MX-IndeX: Hvordan er sæsonen gået indtil videre? Stefan Bech: "Inden sæsonen var jeg fast besluttet på, at det skulle være en sæson med en masse sjov, og jeg skulle lære en masse. Men jeg syntes, det gik bedre og bedre for hver gang, jeg sad på cyklen. Derfor havde jeg måske lidt for mange forventninger til mig selv, til første afdeling i Randers. Jeg startede egentlig godt, som en 10-11 stykker og jeg kunne følge fint med i tempoet. Efter fem omgange var mine arme dog bare døde. Jeg ender så med at vælte og ødelægge et ledbånd i foden. Kæmpe skuffelse. Men jeg har fundet humøret frem igen og har bare hygget mig helt vildt til de andre afdelinger. Det er godt nok ikke blevet til topresultater, men jeg har lært en hel masse."

MX-Index: Hvordan ser fremtiden ud med motocross? Er det bare for sjov, eller håber du at komme endnu længere frem? Stefan Bech: "Jeg synes, at fremtiden ser rigtig lys ud. Jeg har fået muligheden for at komme afsted som rejsemontør, så crossen er der ikke så meget af for tiden. Men som det ser ud lige nu, skal jeg læse videre næste år, og det giver en kæmpe mulighed for, at der kan komme flere timer på crosseren og forhåbentlig bedre resultater på kontoen! Det er helt sikkert stadig på et plan, hvor det er for sjov, men det er sgu sjovest at ligge med i toppen. Jeg har fået tingene til at passe med, at jeg stiller op i Næstved. Det bliver godt nok helt uden forventninger, da jeg ikke har siddet på cyklen siden Mors."

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page